Recepten
Ga jij voor een Aziatische klassieker of juist een originele twist?
Wij hebben verschillende recepten voor je geschreven in de hoop je altijd inspiratie te kunnen bieden. Geniet ervan!
Shio Ramen met Chashu
Shio Ramen, een van de oudste en meest traditionele varianten van Japanse ramen, staat bekend om zijn heldere, zoute bouillon op basis van zeezout. Deze
Shoyu Ramen met gegrilde shiitake (vegetarisch)
Shoyu Ramen, een van de meest geliefde varianten van Japanse ramen, staat bekend om zijn heldere, zoute bouillon op basis van sojasaus. Traditioneel wordt het
Shoyu Tamago
Shoyu Tamago zijn Japanse soja-eieren. Goed nieuws: je kunt ze heel gemakkelijk zelf thuis maken! Met behulp van dit recept breng je jouw Aziatische gerechten
Tonkotsu Ramen met pittige taugé
Tonkotsu Ramen is Japanse comfortfood ten top. Dit ramengerecht wordt gemaakt met een rijke, romige bouillon die verkregen wordt door varkensbotten langzaam te koken. Het
Miso Ramen met kip teriyaki
Welkom bij ons recept voor Miso Ramen met sappige kip teriyaki. Het is een variant die je gemakkelijk zelf thuis kunt maken.Deze kom vol umami
Gyeran Bap
Gyeran Bap is een rijsgerecht uit Korea. Het is erg simpel om te maken maar toch biedt het een originele variatie op een schaal rijst.
Tempeh Doenjang marinade
Doenjang is een Koreaanse sojabonenpasta, gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Doenjang wordt vaak gebruikt in marinades. Deze marinade voor Tempeh bevat Doenjang als hoofdingrediënt, aangevuld met
Oi Muchim
Oi Muchim is een traditionele Koreaanse komkommersalade. Deze salade combineert knapperige komkommerstukjes met een verfrissende mix van smaken, waaronder knoflook, azijn, sesamolie en een vleugje
Gaji Namul
Aubergines zijn goedkoop, makkelijk verkrijgbaar en erg gezond. Maar veel Nederlanders weten nog niet zo goed wat ze met deze groente aan moeten. Hoe krijg